Smarthome producten

Smarthome producten

Wij leveren smarthome producten inclusief installatie

Maak keuze uit onze assortimenten van smarthome producten inclusief installatie. Met onze installatieservice voor smarthome producten weet je zeker dat de installatie goed is uitgevoerd en dat alles werkt als onze installateur weer vertrekt.

Onze gespecialiseerde installateurs nemen de bestelde producten mee en voeren de installatie vakkundig uit. Naast de installatie ontvang je een volledige uitleg van de werking van het product, advies over wat er nog meer mogelijk is om het maximale uit je slimme aanwinst te halen.

Installatie afspraak maken

  • Direct controleren of wij kunnen leveren en service verlenen in jou regio.
  • Direct een keuze maken uit beschikbare installatie datum en tijdsloten.
  • Tijdens het maken van een installatie afspraak meerdere installaties of aanbevolen producten bijbestellen.
  • Elke installatie of service aanvraag word goed gecontroleerd, om een succesvolle installatie of service bezoek te garanderen.
  • Betalen achteraf via de PIN of betaalverzoek.
  • Niet elke extra installatie of leveren product kan gecombineerd worden in één aanvraag en dient afzonderlijk aangevraagd te worden.
  • Omdat elke installatie of service aanvraag goed gecontroleerd word, kan de bevestiging van de aanvraag tot wel een paar uur oplopen.

Wanneer het jou uitkomt

Nadat je een smarthome product keuze gemaakt heb direct zelf eenvoudig een installatie afspraak maken wanneer het jou uitkomt. Maak een keuze uit beschikbare datums en tijdsloten. Wil je zo snel mogelijk onze installateur de installatie laten uitvoeren? Afhankelijk van de soort installatie of service zijn daar mogelijkheden voor.

Slimme thermostaten

Overal en op ieder moment de verwarming van uw huis regelen.  Zo zet je de verwarming aan als je even het huis uit bent en in een verwarmd huis wil arriveren.

Slimme deurbellen

Slimme deurbellen helpen je om de voordeur te beveiligen. Een slimme deurbel heeft een ingebouwde camera en maakt verbinding met een app op je smartphone. Via deze app ontvang je meldingen als er iemand aanbelt of als de deurbel beweging bij de voordeur detecteert.

Slimme deursloten

Ervaar het gemak van slimme deursloten die je huis vergrendelen als je de deur uitgaat. Kom je weer thuis? Op een veilige manier automatisch ontgrendelen.

Slimme Beveiliging

Slim beveiligen kan met verschillende slimme sensoren en producten. Samen met de automatisering van veel elementen wordt het alleen maar gemakkelijker.

Slimme WiFi Netwerk

Draadloze verbinding is niet meer weg te denken en steeds belangrijker gevonden. Een goede basis met een goede combinatie van producten maakt je WiFi thuisnetwerk stabiel.

Maximale service:

Wij bieden je de zekerheid met onze installatiegarantie dat het product of de producten na de installatie direct werken.