WiFi Mesh installatie

WiFi Mesh router gekocht? Slim, nu nog laten installeren

Draadloze verbinding is niet meer weg te denken en steeds belangrijker geworden. Een goede basis met een goede combinatie van de juiste producten die voorzien is van Mesh technologie. Dat maakt je WiFi Mesh netwerk snel en stabiel.

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het installeren, configureren en optimaliseren van WiFi Mesh netwerken. Wij leveren en installeren Mesh routers en Mesh repleaters. Hierdoor is een goede basis compleet en ervaar je snelle en stabiele draadloze verbinding.

Navigeer direct naar

Installatie / service afspraak maken

  • Direct controleren of wij kunnen leveren en service verlenen in jou regio.
  • Direct een keuze maken uit beschikbare installatie datum en tijdsloten.
  • Tijdens het maken van een installatie afspraak meerdere installaties of aanbevolen producten bijbestellen.
  • Elke installatie of service aanvraag word goed gecontroleerd, om een succesvolle installatie of service bezoek te garanderen.
  • Betalen achteraf via de PIN of betaalverzoek.
  • Niet elke extra installatie of leveren product kan gecombineerd worden in één aanvraag en dient afzonderlijk aangevraagd te worden.
  • Omdat elke installatie of service aanvraag goed gecontroleerd word, kan de bevestiging van de aanvraag tot wel een paar uur oplopen.
Wanneer het jou uitkomt

Maak zelf eenvoudig een installatie of service afspraak wanneer het jou uitkomt. Maak een keuze uit beschikbare datums en tijdsloten. Wil je zo snel mogelijk onze installateur de installatie laten uitvoeren? Afhankelijk van de soort installatie of service zijn daar mogelijkheden voor.

Installatie service

Elders aangeschaft? Wij installeren het, wanneer het jou uitkomt!

Producten inclusief installatie

Wij leveren en installeren, onze installateur neemt de product mee.