Google Nest Hello met draadloze gong + installatie

€429 - €459

In de uitvoering: Google Nest Hello met draadloze gong + installatie

Check of we bij jou leveren

In 4 stappen een afspraak inplannen, wanneer het jou uitkomt. Onze installateur neemt product en benodigde materialen mee.

Vul hieronder je postcode in (bijv. 1051) om de beschikbaarheid en kosten te controleren in jou regio.

Waarom kiezen voor Smartproof?

  • Complete pakket
  • 24v beltrafo inbegrepen
  • Nest Pro installateur

Beschrijving

De Google Nest Hello met draadloze gong van het merk Honeywell een complete deurbel met camera, met haarscherp beeld en interessante functionaliteiten. Google Nest videodeurbel is de meest geavanceerde op de huidige markt met o.a. gezichtsherkenning! Ook kun je berichten vooraf opnemen om op die manier je bezoekers altijd te woord te kunnen staan, ook als je zelf even niet kan praten.

Een unieke functie, gezichtsherkenning. Als een bekende gezicht aanbelt krijg je de melding: “opgegeven naam” staat voor de deur. indien er  een Google Assistent, aanwezig is dan spreekt je Google assistent de naam van je bezoeker uit.

Plus- en minpunten

  • Omdat de deurbel over HDR beschikt, zijn details en contrasten beter zichtbaar.
  • De Nest Hello dient aangesloten op de bestaande bedrading van je deurbel.
  • Integratie met Google Assistant om de Nest Hello te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.
  • De Google Nest Hello te installeren is een 24v beltransformator vereist, Dit is inbegrepen in onze installatieservices.
  • Goede Wifi-signaal bij je voordeur nodig om deze deurbel te gebruiken, met een wifi versterker creëer je een sterk wifi netwerk bij je deurbel.
  • Om de slimme deurbel volledig te gebruiken, heb je een Google Nest Aware abonnement nodig. Dit abonnement is er vanaf 50 euro per jaar.

Honeywell Home draadloze gong

Honeywell Home DC312SP2

Wil je de bel binnen horen? Dan heb je een losse ‘gong’ voor de Nest Hello nodig. Deze wordt niet standaard mee geleverd met de deurbel. Bij Smartproof adviseren wij de draadloze gong van het merk Honeywell. Deze steek je overal in je woning in een vrije stopcontact. Zo weet je toch dat er iemand aan de deur staat als je de melding op de telefoon hebt gemist.

Bij deze draadloze gong voor Google Nest Hello kun je kiezen uit maar liefst 4 verschillende melodieën. De Honeywell Home werkt steek je in een vrij stopcontact. Plaats het in de woonkamer, boven of op zolder want de Honeywell draadloze gong heeft een bereik van 150 meter!

De Honeywell Home draadloze gong is voor vele een onmisbare toevoeging voor je slimme deurbel. Het is waardevolle uitbreiding voor Google Nest Hello.

Wat kan je verwachten?

 Eenvoudig afspraak maken
 Installateur neemt Nest Hello mee.
 Benodigde 24v beltrafo inbegrepen
Leveren van Honeywell draadloze gong
 Vakkundige installatieservice

Zo gaan wij te werk:

  Huidige deurbel verwijderen
  Nieuwe bel transformator plaatsen
Honeywell draadloze gong monteren
  Nest Hello monteren en aansluiten
  Benodigde applicatie installeren
  Testen of het naar behoren werkt

Complete pakket met vakkundige installatie

Onze installateurs zijn Google Nest Pro gecertificeerd en gespecialiseerd in het installeren van de Google Nest Hello met draadloze gong. Wij hebben al meer dan 1000+ installaties uitgevoerd. Samen met dit complete pakket ben je gegarandeerd van een goede werking. De juiste transformator wordt erbij geleverd die de Google Nest Hello van de benodigde stroomhoeveelheid voorziet. Met de Honeywell draadloze Gong kan je het belgeluid ook nog in huis horen. De omvormer maakt de Gong draadloos en zo kan je de gong overal in huis plaatsen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Google Nest Hello met draadloze gong + installatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *