Slimme Deurslot installatie

Slimme Deurslot installatie
Slimme deurslot gekocht? Slim, nu nog laten installeren.

Ervaar het gemak van een slimme deurslot die je huis vergrendelen als je de deur uitgaat. Kom je weer thuis? Op een veilige manier automatisch ontgrendelen.

Met onze installatieservice voor slimme deurslot weet je zeker dat de installatie in één keer goed gaat en dat alles werkt als de installateur weer vertrekt. Onze installateurs geven een volledige uitleg van de werking van het product, advies over wat er nog meer mogelijk is om het maximale uit je aankoop te halen.

Installatie afspraak maken

  • Direct controleren of wij kunnen leveren en service verlenen in jou regio.
  • Direct een keuze maken uit beschikbare installatie datum en tijdsloten.
  • Tijdens het maken van een installatie afspraak meerdere installaties of aanbevolen producten bijbestellen.
  • Elke installatie of service aanvraag word goed gecontroleerd, om een succesvolle installatie of service bezoek te garanderen.
  • Betalen achteraf via de PIN of betaalverzoek.
  • Niet elke extra installatie of leveren product kan gecombineerd worden in één aanvraag en dient afzonderlijk aangevraagd te worden.
  • Omdat elke installatie of service aanvraag goed gecontroleerd word, kan de bevestiging van de aanvraag tot wel een paar uur oplopen.
Wanneer het jou uitkomt

Maak zelf eenvoudig een installatie of service afspraak wanneer het jou uitkomt. Maak een keuze uit beschikbare datums en tijdsloten. Wil je zo snel mogelijk onze installateur de installatie laten uitvoeren? Afhankelijk van de soort installatie of service zijn daar mogelijkheden voor.

Installatie service

Ergens anders aangeschaft? Wij installeren het, wanneer het jou uitkomt.

Producten inclusief installatie

Wij leveren en installeren, onze installateur neemt de product mee.