Installatieservice

Installatieservice
Smarthome product gekocht? Nu nog laten installeren.

Met onze installatieservice voor connected-home en smarthome producten weet je zeker dat de installatie goed gaat en dat alles werkt als de installateur weer vertrekt. Onze gespecialiseerde installateurs geven een volledige uitleg van de werking van het product, advies over wat er nog meer mogelijk is om het maximale uit je aankoop te halen.

Installatie afspraak maken

  • Direct controleren of wij kunnen leveren en service verlenen in jou regio.
  • Direct een keuze maken uit beschikbare installatie datum en tijdsloten.
  • Tijdens het maken van een installatie afspraak meerdere installaties of aanbevolen producten bijbestellen.
  • Elke installatie of service aanvraag word goed gecontroleerd, om een succesvolle installatie of service bezoek te garanderen.
  • Betalen achteraf via de PIN of betaalverzoek.
  • Niet elke extra installatie of leveren product kan gecombineerd worden in één aanvraag en dient afzonderlijk aangevraagd te worden.
  • Omdat elke installatie of service aanvraag goed gecontroleerd word, kan de bevestiging van de aanvraag tot wel een paar uur oplopen.
Wanneer het jou uitkomt

Maak zelf eenvoudig een installatie of service afspraak wanneer het jou uitkomt. Maak een keuze uit beschikbare datums en tijdsloten. Wil je zo snel mogelijk onze installateur de installatie laten uitvoeren? Afhankelijk van de soort installatie of service zijn daar mogelijkheden voor.

Slimme Thermostaat installatie

Het installeren van thermostaten is niet voor iedereen weggelegd. CV ketel of stadsverwarming? Laat het aan onze installateurs over.

Video Deurbel installatie

Als een traditionele deurbel al lastig is om te installeren, komt er bij een video deurbel iets meer bij kijken. Onze installateurs weten er raad mee.

Slimme Deurslot installatie

Ervaar het gemak van slimme deursloten die je huis vergrendelen als je de deur uitgaat. Kom je weer thuis? Op een veilige manier automatisch ontgrendelen.

Beveiliging installatie

Slim beveiliging kan op verschillende manieren en met de automatisering van veel elementen wordt het alleen maar gemakkelijker.

Maximale uit Smarthome?

Gaat het om een combinatie van verschillende smarthome producten die met elkaar moeten communiceren of samenwerken? Ook dan is Smartproof jouw partner om de installatie te realiseren. Neem voor een complete installatie van verschillende smarthome producten contact met ons op.

Maximale service:

Wij bieden je de zekerheid met onze installatiegarantie dat het product of de producten na de installatie direct werken. Mocht je bestaande installatie te maken hebben met problemen of treden er storingen op? Ook dan kan je bij Smartproof terecht voor een snelle en doelgerichte service.