Over ons

Smartproof als installatiepartner

Huisautomatisering is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een woning. Smarthome producten zorgen voor een prettig binnenklimaat, energiebesparing en bescherming tegen gevaren als brand en inbraak. Ook maakt het leven gemakkelijk, denk aan lampen of poorten die je vanuit je luie stoel bedient.

Wat doen wij?

Wij geloven dat iedereen de vruchten moet kunnen plukken van talloze mogelijkheden met smarthome. Daarom helpen wij onze klanten bij de keuze, installatie en configuratie van smart home producten.

Wij adviseren je over de mogelijkheden die verschillende vormen van huisautomatisering bieden. We kijken hoe je verschillende producten met elkaar kunt combineren voor een optimaal comfort.

Installatie en configuratie. Daarnaast bieden wij een installatie service aan voor huisautomatisering. Samen met product partners installeren wij smarthome op professionele wijze bij je thuis of in je bedrijfspand. Desgewenst stellen wij de apparatuur voor je in. Onze installateurs leggen je ook graag uit over de werking smarthome producten, zo haal je de maximale uit de mogelijkheden.

Onze service houdt niet op als de apparaten eenmaal geïnstalleerd zijn. Het kan voorkomen dat het niet niet goed functioneert. Heb je last van een storing of kom je ergens niet uit? Ook dan staan wij gewoon voor jou klaar.

Waarom Smartproof?

Er komen steeds meer producten op het gebied van smart home op de markt. Deze producten maken jouw woning steeds comfortabeler en veiliger. Veel slimme producten kunnen met elkaar communiceren. Door verschillende apparaten met elkaar te combineren, kun je je leefklimaat nog verder verbeteren.

De bevlogen medewerkers van Smartproof volgen de technologische ontwikkelingen in huisautomatisering op de voet. Op deze manier weten wij precies welke producten elkaar goed aanvullen en welke niet. Afhankelijk van jouw wensen maken wij een plan over hoe je huisautomatisering zo goed mogelijk in kunt zetten in jouw woning.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze producten bij jou geïnstalleerd worden. Dit doen we op vakkundige en professionele wijze. We stellen de producten ook goed voor je in, zodat je dezelfde dag nog kunt genieten van een veiligere en comfortabelere woning.

Bij Smartproof maken wij jouw huis klaar voor de toekomst.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

Fibaro: marktleider op het gebied van slimme huishoudelijke apparaten, zoals voor verlichting, verwarming en beveiliging
Google Nest: bekend van de zelflerende thermostaat en de Nest Camera’s
Ring: slimme deurbellen en beveiligingscamera’s
Woonveilig: flexibel alarmsysteem voor bedrijven en particulieren.

Installatiepartner worden voor smart home producten?
Wil je installatiepartner worden of een andere samenwerking aangaan? Neem dan contact met ons op via 085 060 12 50 of stuur een bericht.