Over ons

Over ons
Even over ons

Smartproof als installatiepartner

Huisautomatisering is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een woning. Smarthome producten zorgen voor een prettig binnenklimaat, energiebesparing en bescherming tegen gevaren als brand en inbraak. Ook maakt het leven gemakkelijk, denk aan lampen of poorten die je vanuit je luie stoel bedient.

Wat doen wij?

Wij geloven dat iedereen de vruchten moet kunnen plukken van talloze mogelijkheden met smarthome. Daarom helpen wij onze klanten bij de keuze, installatie en configuratie van smart home producten.

Wij adviseren je over de mogelijkheden die verschillende vormen van huisautomatisering bieden. We kijken hoe je verschillende producten met elkaar kunt combineren voor een optimaal comfort.

Installatie en configuratie. Daarnaast bieden wij een installatie service aan voor huisautomatisering. Samen met product partners installeren wij smarthome op professionele wijze bij je thuis of in je bedrijfspand. Desgewenst stellen wij de apparatuur voor je in. Onze installateurs leggen je ook graag uit over de werking smarthome producten, zo haal je de maximale uit de mogelijkheden.

Onze service houdt niet op als de apparaten eenmaal geïnstalleerd zijn. Het kan voorkomen dat het niet niet goed functioneert. Heb je last van een storing of kom je ergens niet uit? Ook dan staan wij gewoon voor jou klaar.

Waarom Smartproof?

Er komen steeds meer producten op het gebied van smart home op de markt. Deze producten maken jouw woning steeds comfortabeler en veiliger. Veel slimme producten kunnen met elkaar communiceren. Door verschillende apparaten met elkaar te combineren, kun je je leefklimaat nog verder verbeteren.

De bevlogen medewerkers van Smartproof volgen de technologische ontwikkelingen in huisautomatisering op de voet. Op deze manier weten wij precies welke producten elkaar goed aanvullen en welke niet. Afhankelijk van jouw wensen maken wij een plan over hoe je huisautomatisering zo goed mogelijk in kunt zetten in jouw woning.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze producten bij jou geïnstalleerd worden. Dit doen we op vakkundige en professionele wijze. We stellen de producten ook goed voor je in, zodat je dezelfde dag nog kunt genieten van een veiligere en comfortabelere woning.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in
Google Nest Partner logo

Als erkende Google Nest Pro installatie partner hebben we toegang tot exclusieve training en hulpmiddelen voor Nest-producten. Onze installatieservice bieden we aan voor alle Nest-producten zodat wij van begin tot eind kunnen afhandelen.

Fibaro Partner logo

Maak kennis met FIBARO en ontdek de functies ervan. Leef comfortabel en profiteer van de flexibiliteit die FIBARO biedt. Breid het systeem uit met nieuwe apparaten en integraties

Ring Partner logo

Ring van Amazon levert slimme video deurbellen en binnen en buiten camera producten. Vanaf je smartphone, tablet of pc je woning in de gaten houden. Dankzij directe meldingen, HD-video en tweerichtingsspraak heb je altijd contact met bezoekers, waar je ook bent

Nuki Partner logo

Het Nuki Smart Lock “een slimme slot” maakt van je smartphone een intelligente sleutel. Voor iOS en Android. Nuki, je elektronische deurslot voor thuis. Compatibel met Apple HomeKit en Google assistent.

Werkgebied
nederland kaart blue thumb 150x150 1

Helaas kunnen wij niet in heel Nederland onze diensten en producten aanbieden. Doe de postcode check om te controleren of wij installeren en leveren in jou regio.

Installatiepartner worden?

Installatiepartner worden of een andere samenwerking aangaan? Neem dan contact met ons op.