Honeywell Lyric T6 + installatie

€299 - €339

In de uitvoering: Honeywell Lyric T6 + installatie

Check of we bij jou leveren

In 4 stappen een afspraak inplannen, wanneer het jou uitkomt. Onze installateur neemt product en benodigde materialen mee.

Vul hieronder je postcode in (bijv. 1051) om de beschikbaarheid en kosten te controleren in jou regio.

Waarom kiezen voor Smartproof?

  • Geen voorrijkosten
  • Klein materiaal inbegrepen
  • Vakkundige installatie

Beschrijving

De Honeywell Lyric T6 is een slimme thermostaat die u helpt met het besparen van energie. De thermostaat weet namelijk precies wanneer er wel en niet verwarmd moet worden. De Lyric T6 leert zelf hoe lang het duurt voordat de gewenste temperatuur in huis bereikt is, waardoor u altijd de juiste temperatuur heeft op de ingestelde tijd. De thermostaat is eenvoudig te bedienen via het stijlvolle zwarte touchscreen of via de Lyric app op uw iOS of Android apparaat. De Honeywell Lyric T6 biedt ondersteuning voor Apple HomeKit.

Eigenschappen Honeywell Lyric T6

• Slimme zelflerende thermostaat
• Bedrade koppeling met CV-ketel
• Stijlvol minimalistisch design
• Houdt rekening met locatie gebruiker (Geofencing)
• Ondersteunt Apple HomeKit en Siri spraakbesturing
• Eenvoudige bediening via apparaat of Lyric app
• Weekschema’s in te stellen
• Verlicht touchscreen
• Modulerend Opentherm, aan/uit, stadsverwarming

Geofencing functie

De meest opvallende feature van de Honeywell Lyric T6 is de geofencing functie. Met deze functie past de thermostaat de temperatuurregeling aan op basis van de locatie van de gebruikers. Zodra de (laatst vertrekkende) bewoner zich buiten een ingestelde afstand van de thermostaat bevindt, schakelt de Honeywell Lyric T6 de verwarming automatisch uit. Bevindt een bewoner zich binnen deze afstand, dan wordt de verwarming weer ingeschakeld. Zo is het huis op de gewenste temperatuur zodra hij of zij thuiskomt.

Honeywell Home app

Met de Honeywell Home app staat u altijd in contact met de Honeywell Lyric T6. Waar u ook bent, met deze app kunt u op elk moment de instellingen van de thermostaat wijzigen. Bent u bijvoorbeeld onverwachts later thuis, dan stelt u in dat de Honeywell Home T6 op een later tijdstip moet verwarmen. Ook ontvangt u slimme notificaties via de Honeywell Home app; bijvoorbeeld bij extreem hoge of lage temperaturen in de woning.

Apple Homekit

Dankzij de compatibiliteit met Apple HomeKit kunt u de Honeywell Lyric T6 thermostaat centraal aansturen met uw iPhone, iPad of Apple Watch. Dit is vooral handig wanneer u meerdere Apple Homekit apparaten in huis heeft, aangezien u dan niet meer te maken heeft met allerlei losse apps. De Apple Homekit ondersteuning betekent ook dat u de Lyric T6 met Siri spraakbesturing kunt gebruiken.

Professionele Honeywell Lyric T6 installatie

Het installeren van een slimme thermostaat is niet voor iedereen weggelegd. CV ketel of stadsverwarming? Laat het installatie van de Honeywell Lyric T6 aan onze installateurs over. Zo weet je zeker dat het goed aangesloten is en naar behoren blijft werken.

Zo gaan wij te werk:

 Installateur neemt Lyric T6 mee
 Huidige thermostaat verwijderen
 Honeywell ketelmodule aansluiten.
 Honeywell Lyric T6 monteren
 Honeywell Home app installeren
 Testen of het naar behoren werkt.

Huidige thermostaat word gedemonteerd en je nieuwe Honeywell Lyric T6 geïnstalleerd op de huidige thermostaat kabel. Honeywell ketelmodule word aangesloten op de warmtebron, dit kan zowel op CV-ketel en stadsverwarming.

Ook installeren wij de Honeywell applicatie op alle gewenste apparaten. We geven een volledige uitleg van de werking en adviseren graag over wat er nog meer mogelijk is om het maximale uit Honeywell Lyric T6 te halen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Honeywell Lyric T6 + installatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *