Aanbieding!

Google Nest Learning Thermostaat v3 + installatie

116 keer aangevraagd

319

In de uitvoering: Google Nest Learning Thermostaat v3 + installatie

Stap 1: Check of we bij jou leveren

In 4 stappen een afspraak inplannen, wanneer het jou uitkomt. Onze installateur neemt product en benodigde materialen mee. Betaal je liever achteraf? Dat kan via per PIN of Tikkie (iDEAL)

We kunnen helaas nog niet in heel Nederland deze service aanbieden, vul hieronder je postcode in (bijv. 1051) om te de beschikbaarheid te controleren in jou regio.


Waarom kiezen voor Smartproof?

 • Geen voorrijkosten
 • Klein materiaal inbegrepen
 • Nest Pro installateur

Beschrijving

Google Nest Learning Thermostaat

De 3e generatie Nest Thermostaat is mooier dan ooit met een slanker en gestroomlijnder ontwerp en een groter en duidelijker scherm.

Energie besparen begint met een slimme thermostaat.

Een thermostaat bepaalt voor meer dan de helft hoe hoog je energierekening is. Het zou je dus moeten helpen energie te besparen en dat is precies wat de Nest Learning Thermostaat doet. Sinds 2011 heeft de parade paard van Google Nest meer dan vier miljard kWh aan energie bespaard in miljoenen huishoudens over de hele wereld. Dat komt omdat deze slimme Nest thermostaat zelflerende functie heeft. Zo leert die je favoriete temperaturen in huis kennen en verlaagt de temperatuur wanneer er niemand aanwezig is. Wat ook uniek is dat de verwarming gedrag bijgehouden word, hoe lang het duurt om je huis op te warmen of hoe tochtig het is en verbruikt zo alleen de noodzakelijke energie.

De voordelen van de Google Nest Learning Thermostaat:

Geavanceerde modulatie
Aan/afwezigheid via sensor/gps
Zelflerende weekprogramma
Google Assistent integratie

Wat kan je verwachten?

Eenvoudig installatie afspraak maken
Installateur neemt Nest Learning Thermostaat mee
Benodigde klein materiaal inbegrepen
Google Nest Pro gecertificeerd
Vakkundige installatieservice

Zo gaan wij te werk:

Huidige thermostaat verwijderen
Heatlink aansluiten
Nest Learning Thermostaat monteren
Benodigde applicatie op gewenste apparaten installeren
Testen of het naar behoren werkt


Vragen? Hieronder wat vaak gesteld zijn.

16 beoordelingen voor Google Nest Learning Thermostaat v3 + installatie

 1. Hans

  Heel vriendelijk geholpen. Monteur belde vtv hoelaat hij er zou zijn. Monteur was kundig, snel en beleefd. Later nog telefonisch contact gehad met het kantoor omdat er iets niet duidelijk was. Wederom correct. geduldig en beleefd geholpen. Kortom fantastisch.

 2. Dion

  Geholpen door hele vriendelijke man welbespraakt alles top uitgelegd super blij met montage.

 3. Patrick Leeuwenberg

  Prima installatieservice! Monteur heeft zn werk goed gedaan. Nest heeft een mooi design, het oog wil ook wat natuurlijk. In gebruik is deze termostaat zeer makkelijk, ook de app ervan is een groot pluspunt. Je kunt dagelijks het verbruik zien van de dag ervoor.

 4. Daniel

  Omdat ik stadsverwarming heb wist ik niet zeker of Nest geschikt was. Heb eerst contact gezocht en het was geschikt volgens de medewerker. Monteur belde tijdig op dat hij wat later zou zijn, installatie ging voorspoedig alles werkt perfect, Top service

 5. Ethem

  Zeer mooie strakke thermostaat die ook nog is goed zijn werk doet. Goede en snelle service van smartproof

 6. Jeroen

  Kon snel een afspraak maken. Monteur was bekwaamd en legde ook rustig uit wat hij aan het doen was tijdens installatie. Nogmaals bedankt!

 7. Michiel-Jan Beijer

  Dit is de tweede keer dat ik zaken doe met smartproof, leuke mensen! Heb al ervaringen met het gemak van Nest producten, uiteindelijk knoop doorgehakt om Eneco Toon te vervangen voor Nest Learning Thermostaat. Kon al voor de volgende dag inplannen via de site, er kwam wel een andere installateur dan de vorige keer, maar service was gelijk! Aanrader als je niet zelf kan installeren.

 8. Roel Oosterling

  De monteur was echt ontzettend netjes, beleefd en vakkundig. Echt helemaal geweldig. Top product en service!

 9. Sonja

  Heb lang getwijfeld voor welke slimme thermostaat zou gaan, heb uiteindelijk m’n oude draai thermostaat vervangen voor dit elegante slimme thermostaat. Aanvraag indienen ging makkelijk, installateur kwam op tijd en heeft al onze vragen kunnen beantwoorden. Google speaker heeft hij ook gekoppeld waardoor ik nu ook kan roepen dat de thermostaat wat hoger kan.

 10. Sam

  Wat een gemak voor mensen met twee linkerhanden. Snelle service!

 11. Dick de Bergh

  Overzichtelijke site en bieden daarnaast een prima installatieservice. In geval van vragen wordt er snel gereageerd.

 12. Yannick Milder

  Kon al snel een afspraak maken, wat een service. De monteur was een nette man en rustig en goed zijn werk gedaan. Hij belde ook vooraf dat hij eraan kwam.

 13. Ilona Steijns

  Mijn man die niet de handigste is, heeft bij het aanschaffen van de Nest thermostaat gekozen voor smartproof. Hele fijne en vakkundig service. Ook de communicatie is goed. We zijn erg blij met onze perfect gemonteerde en aangesloten Nest thermostaat.

 14. Ymke van Lunsen

  Bestellen en afspraak maken ging super makkelijk. Op de dag van montage stond een vriendelijke monteur keurig op afgesproken tijdstip voor de deur. De montage was snel geregeld en wij zijn er super blij mee.

 15. Helma Peters – Paau

  Op korte termijn afspraak kunnen maken. Nette communicatie via de mail en de installateur was erg kundig en vriendelijk. Had niet beter gekund!

 16. Frank Leijser

  Dit is wat je noemt E2E verantwoordelijkheid nemen met een perfecte uitvoering. De installateur heeft verstand van zaken en werkt zeer zorgvuldig/professioneel. In een woord perfect en raad het iedereen aan.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *