Aanbieding!
In de uitvoering:

Nest Learning Thermostaat installatie

113 keer aangevraagd

79

Nest Learning Thermostaat gekocht? Nu nog laten installeren.

Geen gedoe met offertes of andere tussen personen. Maak eenvoudig een afspraak, wanneer het jou uitkomt. Onze installateurs zijn Google Nest Pro gecertificeerd en gespecialiseerd in het installeren van Nest Learning Thermostaat.

Het installeren van een slimme thermostaat is niet voor iedereen weggelegd. CV ketel of stadsverwarming? Laat het aan onze installateurs over. Zo weet je zeker dat het goed aangesloten is en naar behoren blijft werken.

Zo gaan wij te werk:

 Huidige thermostaat verwijderen
 Heatlink aansluiten.
 Nest Learning Thermostaat monteren
 Testen of het naar behoren werkt.

Huidige thermostaat word gedemonteerd en je nieuwe Nest Learning Thermostaat aangesloten op de huidige thermostaat kabel. Heat Link word aangesloten op de warmtebron, dit kan zowel op CV-ketel en stadsverwarming.
Heb je op moment een draadloze thermostaat of wil je nieuwe Nest thermostaat op een andere plek geïnstalleerd hebben? Dat kan alleen draadloos middels optionele verkrijgbare Nest Stand.

Ook installeren wij de Nest applicatie op alle gewenste apparaten. We geven een volledige uitleg van de werking en adviseren graag over wat er nog meer mogelijk is om het maximale uit Nest Learning Thermostaat te halen.

Wanneer heb je onze installateur nodig?

Stap 1: Check of we bij jou installeren

We kunnen helaas nog niet in heel Nederland onze installatie service aanbieden, vul hieronder je postcode in (bijv. 1051) om te de beschikbaarheid te controleren in jou regio.

Terug

Stap 1: Check of we bij jou installeren

We kunnen helaas nog niet in heel Nederland onze installatie service aanbieden, vul hieronder je postcode in (bijv. 1051) om te de beschikbaarheid te controleren in jou regio.

Terug

Beschrijving

Nest thermostaat laten installeren door een Nest Pro installateur

Elke monteur van een nest thermostaat weet dat er twee manieren zijn waarop een thermostaat met een verwarmingsketel communiceert. Dat kan zijn via een aan/uit-regeling. De brander van de verwarmingsketel wordt daarmee simpelweg in en uitgeschakeld

Sommige cv-ketels gebruiken echter een ander protocol. Dat heet modulering wat betekent dat de brander intensiteit wordt bijgestuurd. In de meeste gevallen is dit het OpenTherm protocol. Dat maakt de installatie wat ingewikkelder.

De Nest thermostaat werkt namelijk alleen op basis van de aan/uit-regeling. Om alles werkend te krijgen zal de vakman de thermostaaldraad daarvoor aansluiten op twee andere schroefcontacten in de ketel. Voor een smart home installateur een koud kunstje. Is dat gebeurd, dan is het tijd om de heat link te plaatsen.

De heat link moet worden geïnstalleerd tussen de Nest thermostaat en de verwarmingsketel. De thermostaatdraad moet vanaf de thermostaat naar de heatlink lopen. Daarnaast loopt er een draad van de heatlink naar de cv-ketel.

De Nest heatlink wordt vlakbij de ketel gemonteerd. De net aangebrachte draad sluit de installateur aan op de twee schroefcontacten van de heatlink. De thermostaat draad die eerder is losgemaakt van de ketel sluit je nu aan op de contacten T1 en T2.

Als dit goed gebeurd kan de Nest thermostaat nu goed contact maken met de cv-ketel via de heatlink. De Nest Pro installateur kan je nu gaan helpen met de afronding van de installatie via de Nest app.

13 beoordelingen voor Nest Learning Thermostaat installatie

 1. Ruben

 2. Hans

 3. Vincent

  Top, zeer ervaren

 4. Robert

  Op redelijke korte termijn installatie afspraak kunnen maken voor de Nest thermostaat. Monteur was lekker optijd en goed voorbereid.

 5. Rudolf

  Top, zeer ervaren en vriendelijke installateur

 6. Rob

  Hulp bij ingebruikname was van grote waarde.

 7. Hannekke

  Jonge man was goed georganiseerd en best wel vlot in handelen. Ondanks we thuis zijn in de werking kreeg ik een goede uitleg. Wij zullen indien het nodig is jullie inschakelen!

 8. Celiste

  Wij kregen van vrienden een Nest thermostaat kado. İnstalleren dufden we zelf niet aan. Na wat vergelijkingen gekozen voor smartproof, maar goed ook. Maken van afspraak ging soepel, monteur was super enthousiast en legde de werking van de Nest goed uit. Dikke pluim, groetjes Celiste

 9. Willem

  Leveren goed werk af en vriendelijk personeel die de tijd neemt om je alles goed uit te leggen

 10. Max

  Kwamen een Nest thermostaat installeren. Een onderdeel was defect. Hielpen mee door contact op te nemen met Google. Ik kreeg een nieuw onderdeel en Smartproof installeerde het. Zeer goede service

 11. Dimitri

  Bijzonder snel een afspraak kunnen maken, werd telefonisch geholpen maar moest wel via de website een afspraak maken. Dat ging best wel goed. De medewerker was enthousiast en heeft goed werk geleverd. Wij zijn blij met jullie service!

 12. Marco

  Het was een zeer vakkundige specialist die langskwam om mijn nest thermostaat te installeren.

 13. Remon

  Alles volgens afspraak en volgens tijdsplanning. Fijne service, goed bedrijf!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *