Ga terug

Wat is een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat kan je helpen om je huis energiezuinig en comfortabel te verwarmen. Kies een thermostaat die bij je past. Afhankelijk van je dagelijkse routine en wensen zijn sommige functies handig en kunnen kunnen wat opleveren.

Een slimme thermostaat stemt de verwarming automatisch af op jouw gedrag. Hij is voorzien van handigheidjes die de bediening makkelijker maken en je helpen om energie te besparen. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf de weekprogramma in te stellen met behulp van geofencing. Een slimme thermostaat weet of je thuis bent middels gps en sensoren. Middels een app de verwarming op afstand bedienen en integreren in je huidige smarthome.

Besparen met slimme thermostaat

Door je huis slim te verwarmen kun je flink besparen op je energierekening. Vind je het prettig om daar zelf niet te veel over te hoeven nadenken? Neem dan een slimme thermostaat, die maakt verwarmen zonder te verspillen een stuk makkelijker.

In een gemiddelde woning met bewoners die hun huis nog niet bewust zuinig verwarmen, kan een slimme thermostaat 24 procent besparen aan gas voor verwarming.

Slimme thermostaat installeren

Het kan wat moeilijk zijn om een slimme thermostaat zelf te installeren. Dit kan een drempel zijn waardoor overstappen naar slimme thermostaat. Onze installateurs zijn ervaren en gespecialiseerd in het installeren van de Honeywell Lycric T6 en Google Nest Learning thermostaat.

Welke slimme thermostaat past bij jou?

Bekijk welke slimme thermostaat inclusief installatie het best past bij jouw situatie.

honeywell lyric t6

google nest learning thermostat v3

Honeywell Lyric T6

inclusief installatie
vanaf € 299

Meer informatie

Google Nest Learning Thermostat V3

Inclusief installatie
vanaf € 319

Meer informatie


Geschikt voor cv-ketelGeschikt voor stadsverwarmingOptimaal voor aan/uit cv-ketelOptimaal voor Openterm cv-ketelAansluiting van externe temperatuur sensorInstelbare warmte zonesZelflerendSmart home platform


Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Homey, IFTTT

Amazon Alexa, Google Assistant


TouchscreenStroomvoorziening


Netstroom

Netstroom


Draadloos


Ja met optioneel verkrijgbare Nest Stand


WiFiFysieke eigenschappen


Hoogte: 10 cm 
Diepte: 2,7 cm
Breedte: 10 cm
Materiaal: Kunststof

Hoogte: 8,4 cm
Diepte: 3,2 cm
Breedte: 8,4 cm 
Materiaal: Kunststof, Metaal


Gerelateerde producten