Google Nest Hello installatie

129 keer aangevraagd

€89 - €129

In de uitvoering: Google Nest Hello installatie
Google Nest Hello gekocht? Nu nog laten installeren.

Geen gedoe met offertes of andere tussen personen. Maak eenvoudig een afspraak, wanneer het jou uitkomt.

Onze installateurs zijn Google Nest Pro gecertificeerd en gespecialiseerd in het installeren van Google Nest Hello video deurbel.

Zo weet je zeker dat het goed aangesloten is en naar behoren blijft werken. Lees verder...

Wanneer heb je onze installateur nodig?

Check of we bij jou installeren

We kunnen helaas nog niet in heel Nederland onze installatie service aanbieden.

Vul hieronder je postcode in (bijv. 1051) om de beschikbaarheid en installatiekosten in jou regio te controleren.

Terug

Check of we bij jou installeren

We kunnen helaas nog niet in heel Nederland onze installatie service aanbieden.

Vul hieronder je postcode in (bijv. 1051) om de beschikbaarheid en installatiekosten in jou regio te controleren.

Terug

Waarom kiezen voor Smartproof?

 • Geen voorrijkosten
 • 24v beltrafo inbegrepen
 • Nest Pro installateur

Beschrijving

Professionele Google Nest Hello installatie door een Google Nest Pro installateur

Maak eenvoudig een Google Nest Hello installatie afspraak en ervaar onze vakkundige installatie service. Het installeren van een slimme deurbel is niet voor iedereen weggelegd. 

Zo heb je te maken met een beltransformator wat vervangen moet worden en de deurbel bekabeling dient gecontroleerd te worden.

Onze installateurs weten daar raadt mee waardoor je zeker weet dat het goed aangesloten is en naar behoren blijft werken.

Goed om te weten

 • De Google Nest Hello dient aangesloten op de bestaande bedrading van je deurbel.
 • Benodigde klein materiaal is inbegrepen in de installatie service.
 • Wij kennen geen voorrijkosten of service kosten. Hierdoor garanderen wij geen verborgen kosten.
 • Integratie met Google Assistant om de Google Nest Hello te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.
 • De Google Nest Hello te installeren is een 24v beltransformator vereist. De 24v beltrafo is inbegrepen in onze installatieservice.
 • Je hebt een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig om deze deurbel te gebruiken, met een Google Nest Wifi punt creëer je een sterk wifi netwerk bij je deurbel.

Zo gaan wij te werk

 • De huidige deurbel word vakkundig gedemonteerd.
 • Nieuwe 24v beltransformator word geplaatst in de meterkast,
 • De Nest Hello deurbel word gemonteerd, verbonden met WiFi en ingesteld.
 • Benodigde Nest en Google Home app word geïnstalleerd en ingesteld.

Google Nest Pro gecertificeerd

Onze installateurs zijn Google Nest Pro gecertificeerd en gespecialiseerd in het installeren van de Google Nest Hello.
Wij hebben al meer dan 1000+ Google Nest product installaties uitgevoerd.

Daarnaast zijn wij erg trots op onze 200+ klanten beoordelingen van 9.6/10.

Installatie afspraak maken

 • Direct controleren of wij kunnen installeren in jou regio.
 • Direct een keuze maken uit beschikbare installatie datum en tijdsloten.
 • Tijdens het maken van een installatie afspraak meerdere installaties of aanbevolen producten bijbestellen.
 • Elke installatie aanvraag word goed gecontroleerd, om een succesvolle installatie te garanderen.
 • Betalen achteraf via de PIN of betaalverzoek.
 • Niet elke extra installatie of product kan gecombineerd worden in één aanvraag en dient afzonderlijk aangevraagd te worden.
 • Omdat elke installatie goed gecontroleerd word, kan de bevestiging van de installatie aanvraag tot wel een paar uur oplopen.

Vragen? Bekijk de meest gestelde vragen

29 beoordelingen voor Google Nest Hello installatie

 1. Nicky

  Wij hadden de nest hello videodeurbel aangeschaft na een mooie aanbieding online, echter liepen wij tegen het bekende probleem van de trafo aan. Hiervoor hebben we Smartproof gebeld en we kunnen niet anders zeggen dan dat het allemaal goed en fijn geregeld is. Vaste prijs, geen bijkomende toeslagen of verborgen kosten. Een gecertificeerde monteur die erg netjes was en ons goed heeft geholpen. Alles zit netjes op zijn plek in de meterkast en alles werkt gewoon goed, ook heeft hij ons duidelijk uitgelegd hoe de deurbel werkt en geholpen bij het koppelen van de deurbel met de nest camera’s, google speakers en vragen die wij nog hadden. En dat allemaal op zondag 4 april (1e paasdag) Echt een aanrader!

 2. Nienke

  Goede service

 3. Jollanda Koopmans

  Belde keurig voor aankomst op, wel te laat. Montage van de Nest deurbel ging wel snel. Wij zijn alsnog te vreden

 4. Richard

  Super geholpen en ook erg snel! We zijn erg blij met onze nieuwe deurbel en de hulp die wij erbij kregen mbt wat er allemaal kan etc.

 5. Grace

  Installateur was goed en vriendelijk, gaf uitleg. Echter moest ik opeens een gong en omvormer extra kopen om de Nest Hello goed te laten werken, de informatie op jullie website heeft niet aangegeven dat naast een transformator ook nog een extra gong en omvormer nodig was. Onverwacht extra kosten was niet fijn. Advies is om op jullie website beter te vragen naar de situatie zodat er een betere inschatting gemaakt kan worden door zowel de installateur qua werk en de klant qua kosten.

 6. Carla

  De monteur was er wel een beetje vroeg, 14 uur ipv 16 uur. Uiteraard heeft hij voordien gebeld. Hij heeft onze Google Nest Hello vlot bevestigd en geïnstalleerd. Hij werkt! Erg fijn!

 7. Stefan

  Na een mislukte installatie door ieman anders heeft Smartproof er voor gezorgd dat de Nest deurbel probleemloos werkt. Erg fijn!

 8. Wendy

  Professioneel en vriendelijk geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar bij uitbreiding van mijn smart home 🙂

 9. Arjé

  Het hele concept was al prettig. Niet zelf alles moeten uitvinden. Gewoon langskomen. Installeren, uitleg en weer een tevreden klant.

 10. Jeroen

  Probleem is opgelost echter hoe deze is ontstaan en hoe deze is opgelost blijft een mysterie

 11. Simon

  Really easy to set up an appointment through the website, quick to confirm it and when the technician was here, he was very quick to install it while answering all of my questions. Highly recommended!!

 12. Vincent

  Een installateur van Smartproof kwam langs om een Nest video deurbel te installeren. Hij heeft dit naar volle tevredenheid gedaan. De nest hello werkt perfect en is aangesloten op de correcte manier. Aardige gasten, helemaal top!

 13. Miriam

  Top! Ervaren en vriendelijke installateur.

 14. Clyde

  Er was snel contact en er kon ook snel een afspraak gemaakt worden. Erg prettig en kundige installateur.

 15. Shayan Khan

  Hele aardige man die kwam om de Nest Hello te installeren. Deed zijn werk snel, secuur en professioneel!

 16. Kris

  Snel een afspraak kunnen maken via internet voor installatie van de nest hello. Installatie professioneel uitgevoerd met duidelijke uitleg. Prettige communicatie met installateur

 17. Petra

  Na heel wat gehannes met allerei deurbellen besloten wij nu maar eens een goede bel te kopen….een met een camera, die je ook kon zien als je ergens anders was. Wij dachten niet dat we hem zelf konden installeren en kochten hem bij Smartproof, omdat zij hem konden installeren, dus ook bij problemen bereikbaar waren. De bestelling ging telefonisch en na wat foto’s van onze situatie bekeken te hebben, was de afspraak snel gemaakt. Ersin kwam de intstallatie doen. Hij luisterde naar wat wij wilden en in overleg voerde hij het uit. Toen dat klaar was, hielp hij ons met de installatie op onze telefoon en gaf ons de nodige informatie. Hij liet zijn telefoonnummer achter. We kunnen hem bellen bij problemen. Hij doet het prima. We zijn er blij mee.

 18. Walter

  De monteur moest zijn afspraak verzetten van de ingeplande ochtend, naar de middag. Maar desondanks in de middag een nette en snelle installatie van de Nest Hello.

 19. Iwan

  Installatie was perfect. Moest alleen nog nabellen om afspraak te bevestigen

 20. Marc

  Alles we ik gedaan wou hebben wist smartproof van tevoren precies te vertellen. Het paste helemaal. En toen kwamen ze op zaterdag in de binnenstad van Amsterdam installeren en deden dat perfect.

 21. Dreas

  Eenvoudig online geboekt en de installateur was erg vriendelijk en professioneel. De technische situatie in ons huis was wat complex, dat was allemaal geen enkel probleem en geduldig en vakkundig opgelost. Ik ben onder de indruk van de prijs/kwaliteit.

 22. Wesley

  Binnen een dag een afspraak. Bij installatie wordt er meegedacht en alles netjes geïnstalleerd. Tevens prima uitleg van de app en opties

 23. Martijn

  Algemene ervaring was erg goed. Prima proces alleen ging het bij de afspraak niet helemaal goed (in de ochtend). Installateur sprak af einde dag te komen en deed het voortreffelijk. Zeer vriendelijk en professionele installatie en uitleg. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden!

 24. Etienne

  Communicatie verliep prima vooraf en de Nest deurbel en nieuwe trafo netjes gemonteerd en uitleg gekregen.

 25. Sebastiaan

  Aardige man kwam langs om voor mij de Google Nest Hello te installeren, dit ging snel en is goed gebeurd, kreeg er ook extra uitleg bij!

 26. Erwin

  Wist tot op heden niet dat er zo makkelijk een online afspraak geboekt kon worden voor een installatie. Wij hebben Nest deurbel en thermostaat gekocht, installeren was toch wat complexer dan gedacht. Monteur legde elke stap uit en heeft ons hulp aangeboden bij het installeren van de app. Wij bevelen Smartproof zeker aan!

 27. Danielle

  Wij hadden een afspraak gemaakt voor een Nest deurbel te laten installeren. Hij denkt goed met je mee, heeft ook alles bij zich om goed te installeren. De communicatie was echt super. Belde netjes dat die eraan kwam en dat hij later kwam dan gepland vanwege file. Vervolgens hadden wij ook een google thermostaat en ook die wilde hij gelijk installeren zonder een extra afspraak te maken.

 28. Kick

  Ik had een afspraak staan voor vrijdagochtend maar de monteur belde donderdag of hij langs kon komen omdat hij toch al in de buurt was. Was voor mij geen probleem en keurig dat ze daarvoor even van te voren over bellen. De monteur, Ersin, nam keurig de tijd om dingen uit te leggen en wou echt zeker weten of al mijn vragen beantwoord zijn. Hij kwam rustig over en kwam communicatief echt goed en rustig over. Nadat de video deurbel geïnstalleerd was legde hij de Nest app uit en welke instellingen er mogelijk zijn. Ik kan Smartproof zeker aanraden.

 29. Anoniem

  Deze professionele installateur kan ik iedereen aanbevelen.Hij neemt alle tijd die nodig is om e.e.a. zo goed als mogelijk aan te sluiten.Wij zijn 100 procent tevreden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…