Ga terug

Dit zijn de verschillen tussen de Google Nest Doorbell en de Nest Hello

De Nest Hello heet tegenwoordig de Google Nest Doorbell (netvoeding) en de nieuwe videodeurbel de Nest Doorbell (batterij). Er zijn grote overeenkomsten maar toch een aantal belangrijke verschillen tussen beide videodeurbellen. In dit artikel kijken we naar de overeenkomsten en verschillen tussen de nieuwe Nest Doorbell (batterij) en de Nest Doorbell (Netvoeding).

Beeldkwaliteit

Verschillen zijn er op het gebied van de beeldkwaliteit. De Nest Doorbell (Netvoeding) heeft een blikveld van 160 graden met een beeldverhouding van 4:3. De nieuwe Nest Doorbell (Batterij) komt met een blikveld van 145 graden en een beeldverhouding van 3:4.

De Nest Doorbell (Netvoeding) heeft een 3-megapixel 2K-kleurensensor van 1/3 inch met 8x digitale zoom. Dit geeft een resolutie van 1.600 bij 1.200 pixels met 30 beeldjes per seconde. Google Nest gebruikt een H.264-codering en ondersteunt HDR.

De nieuwe Nest Doorbell (Batterij) heeft een 1,3-megapixel kleurensensor van 8,5 mm met 6x digitale zoom. De resolutie van dit nieuwe model is met 960 bij 1.280 pixels wel een stukje lager dan het bekabelde model. Ook hierbij wordt een H.264-codering gebruikt en is er HDR-ondersteuning.

Dit houdt in dat de Nest Doorbell (Netvoeding) een hogere betere beeldkwaliteit heeft.

Functies

Een groot verschil tussen beide videodeurbellen zijn de 24/7 continue opnames. Deze functie vind je alleen bij de Nest Doorbel (Netvoeding). De nieuwe Nest Doorbell (Batterij) beschikt niet over deze mogelijkheid, maar neemt enkel op bij gebeurtenissen. Nachtzicht en praten en luisteren op beide modellen aanwezig.

De nieuwe Nest Doorbell (Batterij) is veelzijdiger qua meldingen. Beide modellen detecteren beweging en personen, maar de nieuwe Nest Doorbell (Batterij) kan ook pakketjes, voertuigen en dieren onderscheiden.

Via het Google Nest Aware-abonnement krijg je extra mogelijkheden voor je videodeurbel, maar het nieuwe model geeft je meer opties wanneer je geen abonnement wilt afsluiten. Zo krijg je 3 uur aan videogeschiedenis van gebeurtenissen aan de hand van videoclips. De Nest Doorbell (Netvoeding) zonder abonnement krijg je enkel 3 uur aan videogeschiedenis van gebeurtenissen zien met stilstaande beelden.

Valt de stroom uit? Dan neemt de Nest Doorbell (Batterij) dankzij de ingebouwde batterij nog op bij gebeurtenissen, tot maximaal een uur. De Nest Doorbell (Netvoeding) doet het niet meer wanneer de stroom is uitgevallen.

De nieuwe Nest Doorbell (Batterij) is al volledig op de Google Home-app gericht. Vanuit deze app installeer en bedien je de nieuwe videodeurbel.

De nieuwe Nest Doorbell (Batterij) beschikt dus over veelzijdigere meldingen, doet het nog bij stroomuitval en is zonder abonnement beter te gebruiken. De Nest Doorbell (Netvoeding) Nest Hello heeft echter 24/7 continue opnames. Het ligt er dus maar net aan wat je belangrijker vindt in een videodeurbel.

Kies de deurbel die bij jou past.

Bekijk of de versie met batterij of de versie met
netvoeding inclusief installatie het best past bij jouw huis.

nest doorbell batterij small

Nest Doorbell
(Batterij)

Vanaf € 299

Meer informatie

nest doorbell netvoeding small

Nest Doorbell
(Netvoeding)

Vanaf € 339

Meer informatie


Kleur


Wit

Zwart


Voedingsbron


Batterij met optie voor netvoeding

Netvoeding


Blikveld


145° diagonaal met een beeldverhouding van 3:4

160° diagonaal met een beeldverhouding van 4:3


24/7 livestreaming1Inbegrepen melding(en)


Beweging, personen, pakketjes, dieren en voertuigen

Beweging, personen


3 uur aan videogeschiedenis van gebeurtenissen


Videoclips

Stilstaande beelden


Tot 60 dagen videogeschiedenis van gebeurtenissen met Nest Aware24/7 videogeschiedenis met Nest Aware PlusVideokwaliteit


HD-video met HDR en nachtzicht

HD-video met HDR en nachtzicht


Praten en luisterenNeemt ook op als er geen wifi of stroom is2Bel


Ja, beschikbaar indien bedraad

Ja


Afmetingen


Breedte: 4,60 cm
Diepte: 2,41 cm
Hoogte: 16 cm

Breedte: 4,60 cm
Diepte: 2,41 cm
Hoogte: 16 cm


Gerelateerde producten