Ga terug

Google Nest Learning Thermostat v3 – Een zelflerende thermostaat

Met de Google Nest Learning Thermostat 3e generatie zet Google een belangrijke stap richting het verder verbeteren van je energievoorziening in huis. Met deze slimme thermostaat kun je namelijk vanaf overal en wanneer dan ook de temperatuur in huis aanpassen. Zelfs als je niet thuis bent. Bovendien leert de Nest thermostaat jouw gedrag en voorkeuren kennen. Op basis van die informatie wordt er dan automatisch een schema opgesteld. Al met al heeft de aanschaf van de Nest Learning Thermostat v3 op de volgende manieren een toegevoegde waarde.

Energiebesparing:

Bespaar energie doordat de Nest Learning Thermostat leert wanneer je wel en niet behoefte hebt aan een hogere of lagere temperatuur. Aangezien de slimme thermostaat dit tot in detail inschat, kan dit jaarlijks tot een hoge besparing leiden.

Op afstand bedienbaar:

Het fijne is verder dat je gewoon met je smartphone de Nest thermostaat kan bedienen. Dankzij de Nest app kun je de verwarming bijvoorbeeld alvast aanzetten als je weet dat je onverwachts eerder thuiskomt dan normaal. Het verhoogt het levensgemak aanzienlijk.
Licht op bij nadering: Kom je in de buurt van de thermostaat? Dan licht het scherm automatisch op. Hierdoor wordt alles direct zichtbaar. Ideaal zodat je niet altijd de Nest thermostaat zelf hoeft aan te raken om aan de juiste informatie te komen.

Gebruiksvriendelijk:

Het scherm van de Nest thermostaat zelf is daarnaast ook voorzien van een overzichtelijke indeling. Je leest bijvoorbeeld heel gemakkelijk de temperatuur, tijd en het weer af. Bovendien stel je simpel een andere temperatuur in. En via de gebruiksvriendelijke app heb je heel makkelijk inzicht in de energiebesparing die het gebruik van de Nest thermostaat tot dusver heeft opgeleverd.

Plaatsing:

Nest thermostaat vervangt je huidige thermostaat, er kan gekozen voor de optionele Nest Stand waardoor je het draadloos op de gewenste plek kan plaatsen. De Nest Heatlink moet aangesloten worden op de warmtebron zowel CV ketel, stadsverwarming of warmtepomp word ondersteund.

Google Nest thermostaat installatie door Smartproof

Bij Smartproof hebben we inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in de plaatsing van de Nest Learning Thermostaat. Hierdoor weet je zeker dat de installatie volledig naar behoren verloopt en er achteraf zich geen problemen voordoen.

Naast installatie van de Nest Learning Thermostaat helpen wij je ook graag bij het instellen van alle functionaliteiten in de Nest-App en beantwoorden we de vragen. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Smartproof heeft als doel om optimaal gebruikersgemak te creëren voor vele verschillende smart home producten, waaronder de Nest Learning Thermostat.


Gerelateerde services